WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W246, W242) Electric Drive / B 250 e 88PK
Bouwjaar 11.2014 - 10.2017

Remcilinders MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W246, W242) Electric Drive / B 250 e

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W246, W242) Electric Drive / B 250 e

De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt.

Koppelingscilinder vervangen MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W246, W242)

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.