WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 180 BlueTEC / d 116PK
Bouwjaar 09.2014 - 05.2018

Remcilinders MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 180 BlueTEC / d

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden.

Koppelingscilinder vervangen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 180 BlueTEC / d

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken.

Wielremcilinder kopen voor MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205)

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.