WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205) C 200 BlueTEC / d 136PK
Bouwjaar 05.2014 - 05.2018

Remcilinders MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205) C 200 BlueTEC / d

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205) C 200 BlueTEC / d

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETTOYOTAJEEPDAEWOOBUICK. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.

Koppelingscilinder vervangen MERCEDES-BENZ

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS

Hoofdremcilinder zelf monteren

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo.