WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205) C 220 BlueTEC / d 163PK
Bouwjaar 03.2014 - 05.2016

Remcilinders MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205) C 220 BlueTEC / d

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205) C 220 BlueTEC / d dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Wielremcilinder kopen voor MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205)

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig.

Koppelingscilinder vervangen MERCEDES-BENZ

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.