100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205) C 250 211PK
Bouwjaar 03.2014 - 05.2018

Remcilinders MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205) C 250

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Wielremcilinder kopen voor MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205) C 250

Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Lucas, Pagid, ATE, Bendix, ABS, Textar, Rofren en Jurid Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden.

Koppelingscilinder vervangen MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen.