100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205) C 350 e 279PK
Bouwjaar 02-2015 - 08-2018

Remcilinders MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205) C 350 e

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205) C 350 e

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSULDVROVERNISSANLANCIA. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brakemax en Brembo

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof.

Koppelingscilinder vervangen MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205)

De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld.