100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLA Coupé (C117) CLA 200 CDI / d 136PK
Bouwjaar 07-2014 - 03-2019

Remcilinders MERCEDES-BENZ CLA Coupé (C117) CLA 200 CDI / d

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen MERCEDES-BENZ CLA Coupé (C117) CLA 200 CDI / d

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ CLA Coupé (C117) komen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

Wielremcilinder kopen voor MERCEDES-BENZ

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.