100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLS (C218) CLS 250 BlueTEC / d 4-matic 204PK
Bouwjaar 05-2014 - 12-2017

Remcilinders MERCEDES-BENZ CLS (C218) CLS 250 BlueTEC / d 4-matic

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Wielremcilinder kopen voor MERCEDES-BENZ CLS (C218) CLS 250 BlueTEC / d 4-matic

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ CLS (C218) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.

Koppelingscilinder vervangen MERCEDES-BENZ

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCPORSCHEBUICKMINIMERCEDES-BENZ. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.