WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLS (C218) CLS 320 272PK
Bouwjaar 01.2015 - 12.2017

Remcilinders MERCEDES-BENZ CLS (C218) CLS 320

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen MERCEDES-BENZ CLS (C218) CLS 320

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ CLS (C218) komen. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

Wielremcilinder kopen voor MERCEDES-BENZ

Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Remcilinders bij de APK. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen.