WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLS (C218) CLS 350 BlueTEC / d 258PK
Bouwjaar 06.2014 - 12.2017

Remcilinders MERCEDES-BENZ CLS (C218) CLS 350 BlueTEC / d

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Koppelingscilinder vervangen MERCEDES-BENZ CLS (C218) CLS 350 BlueTEC / d

Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAIAUDIBEDFORD. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Wielremcilinder kopen voor MERCEDES-BENZ CLS (C218)

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Remcilinders bij de APK.