100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLS (C218) CLS 400 4-matic 333PK
Bouwjaar 05-2014 - 12-2017

Remcilinders MERCEDES-BENZ CLS (C218) CLS 400 4-matic

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Koppelingscilinder vervangen MERCEDES-BENZ CLS (C218) CLS 400 4-matic

De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck.

Wielremcilinder kopen voor MERCEDES-BENZ CLS (C218)

Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Remcilinders bij de APK. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt.