WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218) CLS 220 BlueTEC / d 163PK
Bouwjaar 05.2014 - 12.2017

Remcilinders MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218) CLS 220 BlueTEC / d

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Koppelingscilinder vervangen MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218) CLS 220 BlueTEC / d

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen.

Wielremcilinder kopen voor MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218)

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen.