WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218) CLS 250 BlueTEC / d 4-matic 204PK
Bouwjaar 05.2014 - 12.2017

Remcilinders MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218) CLS 250 BlueTEC / d 4-matic

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218) CLS 250 BlueTEC / d 4-matic past.

Koppelingscilinder vervangen MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218)

Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Zimmermann, ABS, Textar, TRW, Brembo, Lucas, Bendix, Pagid, Jurid, Rofren en Bosch Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Wielremcilinder kopen voor MERCEDES-BENZ

Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDAHYUNDAIOLDSMOBILEDAIHATSUMGSAAB. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof.