100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218) CLS 400 333PK
Bouwjaar 07.2014 - 12.2017

Remcilinders MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218) CLS 400

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Koppelingscilinder vervangen MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218) CLS 400

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remcilinders bij de APK.

Wielremcilinder kopen voor MERCEDES-BENZ

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?