100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218) CLS 400 333PK
Bouwjaar 05-2014 - 12-2017

Remcilinders MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218) CLS 400

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Wielremcilinder kopen voor MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218) CLS 400

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODAFORDSSANGYONGLADALANCIADAIHATSU. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof.

Koppelingscilinder vervangen MERCEDES-BENZ

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.