WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A207) E 350 BlueTEC/ d 258PK
Bouwjaar 05.2014 - 12.2016

Remcilinders MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A207) E 350 BlueTEC/ d

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Koppelingscilinder vervangen MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A207) E 350 BlueTEC/ d

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVCHRYSLERSSANGYONGROVER. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Remcilinders bij de APK. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Wielremcilinder kopen voor MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A207)

De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen.