WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 350 BlueTEC 4-matic 258PK
Bouwjaar 07.2014 - 12.2016

Remcilinders MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 350 BlueTEC 4-matic

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 350 BlueTEC 4-matic

De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan.

Koppelingscilinder vervangen MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212)

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Je kunt bij ons betalen via MisterCash en iDeal Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSBMWSSANGYONG. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder.