100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W212) E 220 BlueTEC 177PK
Bouwjaar 05-2014 - 12-2015

Remcilinders MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W212) E 220 BlueTEC

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken.

Koppelingscilinder vervangen MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W212) E 220 BlueTEC

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W212) past. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Gietijzer komt minder vaak voor als component.

Wielremcilinder kopen voor MERCEDES-BENZ

De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.