WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W212) E 350 BlueTEC 258PK
Bouwjaar 05.2014 - 12.2015

Remcilinders MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W212) E 350 BlueTEC

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W212) E 350 BlueTEC

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABLEXUSDAEWOO. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Koppelingscilinder vervangen MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W212)

Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brakemax en Brembo