WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W212) E 350 BlueTEC 4-matic 258PK
Bouwjaar 05.2014 - 12.2015

Remcilinders MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W212) E 350 BlueTEC 4-matic

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W212) E 350 BlueTEC 4-matic

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Gietijzer komt minder vaak voor als component.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof.

Koppelingscilinder vervangen MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W212)

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.