100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W212) E 400 4-matic 333PK
Bouwjaar 07.2014 - 12.2015

Remcilinders MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W212) E 400 4-matic

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W212) E 400 4-matic dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koppelingscilinder vervangen MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W212)

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe pistons en nieuwe glijbussen. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Wielremcilinder kopen voor MERCEDES-BENZ

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld.