100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ GLK-KLASSE (X204) 300 4-matic 248PK
Bouwjaar 09.2009 - 12.2015

Remcilinders MERCEDES-BENZ GLK-KLASSE (X204) 300 4-matic

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor MERCEDES-BENZ GLK-KLASSE (X204) 300 4-matic

Elke MERCEDES-BENZ GLK-KLASSE (X204) heeft een eigen VIN-nummer. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Remcilinders bij de APK. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Koppelingscilinder vervangen MERCEDES-BENZ

De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Je kunt bij ons betalen via Creditcard, PayPal en MisterCash

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken.