100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W222, V222, X222) S 500 Hybrid / e 333PK
Bouwjaar 07.2014 - 05.2017

Remcilinders MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W222, V222, X222) S 500 Hybrid / e

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W222, V222, X222) S 500 Hybrid / e

De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Remcilinders bij de APK. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODADAFMINI. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan.

Wielremcilinder kopen voor MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W222, V222, X222)

De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen.