WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W222, V222, X222) S 65 AMG 630PK
Bouwjaar 02.2014 - heden

Remcilinders MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W222, V222, X222) S 65 AMG

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W222, V222, X222) S 65 AMG

De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.

Wielremcilinder kopen voor MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W222, V222, X222)

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.