WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO Bestelwagen (W447) 116 CDI 163PK
Bouwjaar 10.2014 - heden

Remcilinders MERCEDES-BENZ VITO Bestelwagen (W447) 116 CDI

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Koppelingsdruklagers voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Elke MERCEDES-BENZ VITO Bestelwagen (W447) 116 CDI heeft een eigen VIN-nummer. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Koppelingscilinder vervangen MERCEDES-BENZ VITO Bestelwagen (W447)

Remcilinders bij de APK. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

Wielremcilinder kopen voor MERCEDES-BENZ

Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKIVECOPLYMOUTHGMCPONTIACSAAB. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.