WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO Tourer (W447) 119 CDI / 119 BlueTEC 4-matic 190PK
Bouwjaar 12.2014 - heden

Remcilinders MERCEDES-BENZ VITO Tourer (W447) 119 CDI / 119 BlueTEC 4-matic

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen MERCEDES-BENZ VITO Tourer (W447) 119 CDI / 119 BlueTEC 4-matic

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen.

Wielremcilinder kopen voor MERCEDES-BENZ VITO Tourer (W447)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELMERCEDES-BENZPLYMOUTH. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt.