100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI CLUBVAN Cooper D 112PK
Bouwjaar 12-2012 - 06-2014

Remcilinders MINI MINI CLUBVAN (R55) Cooper D

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Koppelingscilinder vervangen MINI MINI CLUBVAN (R55) Cooper D

Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MINI MINI CLUBVAN (R55).

Wielremcilinder kopen voor MINI

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETSAABLADA. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt.