100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI Cooper S 192PK
Bouwjaar 09.2013 - heden

Remcilinders MINI MINI (F55) Cooper S

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Koppelingscilinder vervangen MINI MINI (F55) Cooper S

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Elke MINI MINI (F55) heeft een eigen VIN-nummer. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen.

Wielremcilinder kopen voor MINI

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.