100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI Cooper SD 170PK
Bouwjaar 09-2013 - heden

Remcilinders MINI MINI (F55) Cooper SD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDGMCDAIMLERFERRARISUZUKISSANGYONG. Remcilinders bij de APK. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Koppelingscilinder vervangen MINI MINI (F55) Cooper SD

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MINI MINI (F55) komen.

Wielremcilinder kopen voor MINI

De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Pagid, ATE, Jurid, ABS, Bendix, Zimmermann, Lucas, TRW, Bosch en Brembo De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt.