100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI One D 95PK
Bouwjaar 02.2014 - heden

Remcilinders MINI MINI (F55) One D

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor MINI MINI (F55) One D

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MINI MINI (F55). De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Koppelingscilinder vervangen MINI

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.