100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI One 102PK
Bouwjaar 04.2014 - 10.2017

Remcilinders MINI MINI (F56) One

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Elke MINI MINI (F56) One heeft een eigen VIN-nummer. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.

Wielremcilinder kopen voor MINI MINI (F56)

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt.

Koppelingscilinder vervangen MINI

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATOLDSMOBILEJEEPMITSUBISHIROVER. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo.