WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI One D 95PK
Bouwjaar 03.2014 - heden

Remcilinders MINI MINI (F56) One D

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Koppelingscilinder vervangen MINI MINI (F56) One D

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen.

Wielremcilinder kopen voor MINI MINI (F56)

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MINI komen. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee.