100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI GRANDIS 2.4 MIVEC 165 PK
Bouwjaar 04.2004 - 12.2011

Remcilinders MITSUBISHI GRANDIS (NA_W) 2.4 MIVEC

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.
Hoofdremcilinders

Hoofdremcilinder zelf monteren

De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Koppelingscilinder vervangen MITSUBISHI GRANDIS (NA_W) 2.4 MIVEC

De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee.

Wielremcilinder kopen voor MITSUBISHI GRANDIS (NA_W)

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.