100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI MIRAGE / SPACE STAR Hatchback 1.2 78PK
Bouwjaar 01.2012 - heden

Remcilinders MITSUBISHI MIRAGE / SPACE STAR Hatchback (A0_A) 1.2

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Wielremcilinders achterzijde

Koppelingscilinder vervangen MITSUBISHI MIRAGE / SPACE STAR Hatchback (A0_A) 1.2

De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.

Wielremcilinder kopen voor MITSUBISHI MIRAGE / SPACE STAR Hatchback (A0_A)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERGMCMGLADAMAZDACHEVROLET. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Elke MITSUBISHI heeft een eigen VIN-nummer.