WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN ALTIMA 2.5 173PK
Bouwjaar 11.2013 - heden

Remcilinders NISSAN ALTIMA (L33) 2.5

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen NISSAN ALTIMA (L33) 2.5

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Wielremcilinder kopen voor NISSAN ALTIMA (L33)

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN komen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHECADILLACLOTUS. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig.