100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN CUBE 1.8 124PK
Bouwjaar 09.2009 - heden

Remcilinders NISSAN CUBE (Z12) 1.8

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor NISSAN CUBE (Z12) 1.8

De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Remcilinders bij de APK.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTACITROENDACIAVOLVOLANCIA. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN CUBE (Z12), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen.

Koppelingscilinder vervangen NISSAN

De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.