100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN FUGA II 370 GT 333PK
Bouwjaar 11-2009 - heden

Remcilinders NISSAN FUGA II (_Y51) 370 GT

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Je kunt bij ons betalen via Creditcard, AfterPay en MisterCash Wij controleren altijd bij de NISSAN FUGA II (_Y51) 370 GT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien.

Wielremcilinder kopen voor NISSAN FUGA II (_Y51)

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELINFINITILEXUS. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Koppelingscilinder vervangen NISSAN

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan.