WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN FUGA II Hybrid 3.5 374PK
Bouwjaar 10.2010 - heden

Remcilinders NISSAN FUGA II (_Y51) Hybrid 3.5

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor NISSAN FUGA II (_Y51) Hybrid 3.5

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.

Koppelingscilinder vervangen NISSAN FUGA II (_Y51)

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTMERCEDES-BENZISUZUOPELCHRYSLER.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN komen. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt.