WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN JUKE 1.2 DIG-T 115PK
Bouwjaar 05.2014 - heden

Remcilinders NISSAN JUKE (F15) 1.2 DIG-T

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Wielremcilinders achterzijde
Hoofdremcilinders voorzijde
Koppelingsdruklagers voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZSAABVAUXHALL. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken.

Koppelingscilinder vervangen NISSAN JUKE (F15) 1.2 DIG-T

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Elke NISSAN JUKE (F15) heeft een eigen VIN-nummer. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Wielremcilinder kopen voor NISSAN

De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig.