WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN JUKE 1.6 DIG-T NISMO RS 218PK
Bouwjaar 08.2014 - heden

Remcilinders NISSAN JUKE (F15) 1.6 DIG-T NISMO RS

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde
Koppelingsdruklagers voorzijde

Wielremcilinder kopen voor NISSAN JUKE (F15) 1.6 DIG-T NISMO RS

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof.

Koppelingscilinder vervangen NISSAN JUKE (F15)

De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN past. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.