100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN KIX 0.7 AWD 64PK
Bouwjaar 11.2008 - 11.2012

Remcilinders NISSAN KIX 0.7 AWD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen NISSAN KIX 0.7 AWD

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN KIX, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Wielremcilinder kopen voor NISSAN

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDAAUDIRENAULTALFA ROMEOMASERATIVW VOLKSWAGEN. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Remcilinders bij de APK.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan.