100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN MICRA IV 1.5 99PK
Bouwjaar 12-2011 - heden

Remcilinders NISSAN MICRA IV (K13_) 1.5

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor NISSAN MICRA IV (K13_) 1.5

Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Remcilinders bij de APK. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Koppelingscilinder vervangen NISSAN MICRA IV (K13_)

Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN komen.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENSUBARUPONTIACFORD. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe glijbussen.