100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN MURANO II 3.5 4x4 249PK
Bouwjaar 12-2010 - 09-2014

Remcilinders NISSAN MURANO II (Z51) 3.5 4x4

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor NISSAN MURANO II (Z51) 3.5 4x4

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHEVOLVOBUICKSKODA. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof.

Koppelingscilinder vervangen NISSAN MURANO II (Z51)

Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Remcilinders bij de APK. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.