WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN NV400 Bestelwagen dCi 110 110PK
Bouwjaar 06.2014 - heden

Remcilinders NISSAN NV400 Bestelwagen (X62, X62B) dCi 110

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde
Koppelingsdruklagers voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Remcilinders bij de APK. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN NV400 Bestelwagen (X62, X62B) dCi 110. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen.

Wielremcilinder kopen voor NISSAN NV400 Bestelwagen (X62, X62B)

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Koppelingscilinder vervangen NISSAN

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof.