100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN NV400 Bus dCi 110 110PK
Bouwjaar 06.2014 - 09.2016

Remcilinders NISSAN NV400 Bus (X62, X62B) dCi 110

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde
Koppelingsdruklagers voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof.

Wielremcilinder kopen voor NISSAN NV400 Bus (X62, X62B) dCi 110

Je kunt bij ons betalen via MisterCash Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig.

Koppelingscilinder vervangen NISSAN NV400 Bus (X62, X62B)

Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN past. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof.