100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN NV400 Bus dCi 160 163PK
Bouwjaar 06-2014 - 09-2016

Remcilinders NISSAN NV400 Bus (X62, X62B) dCi 160

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Remcilinders bij de APK. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.

Wielremcilinder kopen voor NISSAN NV400 Bus (X62, X62B) dCi 160

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN NV400 Bus (X62, X62B), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken.

Koppelingscilinder vervangen NISSAN

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVERSUZUKIGMCLDVBEDFORD. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.