100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN NV400 Open laadbak/ Chassis dCi 165 163PK
Bouwjaar 06.2014 - 06.2016

Remcilinders NISSAN NV400 Open laadbak/ Chassis (X62, X62B) dCi 165

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde
Koppelingsdruklagers voorzijde

Wielremcilinder kopen voor NISSAN NV400 Open laadbak/ Chassis (X62, X62B) dCi 165

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN NV400 Open laadbak/ Chassis (X62, X62B), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder.

Koppelingscilinder vervangen NISSAN

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Remcilinders bij de APK. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen.