100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PATHFINDER III 5.6 313PK
Bouwjaar 09.2007 - 12.2012

Remcilinders NISSAN PATHFINDER III (R51) 5.6

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor NISSAN PATHFINDER III (R51) 5.6

Remcilinders bij de APK. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN PATHFINDER III (R51), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIASUBARUISUZUPLYMOUTHIVECO. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig.

Koppelingscilinder vervangen NISSAN

De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck.