100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PATHFINDER IV 2.5 Hybrid 4WD 253PK
Bouwjaar 09-2013 - heden

Remcilinders NISSAN PATHFINDER IV (R52) 2.5 Hybrid 4WD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Wij controleren altijd bij de NISSAN PATHFINDER IV (R52) 2.5 Hybrid 4WD dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koppelingscilinder vervangen NISSAN PATHFINDER IV (R52)

Remcilinders bij de APK. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof.

Wielremcilinder kopen voor NISSAN

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.