100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PINO 0.7 54PK
Bouwjaar 03-2007 - 12-2012

Remcilinders NISSAN PINO (HC24_) 0.7

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen NISSAN PINO (HC24_) 0.7

De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan.

Wielremcilinder kopen voor NISSAN PINO (HC24_)

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN komen. Remcilinders bij de APK. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.